Blog

Szerelem első szaglásra

Az illatok befolyásolják hangulatunkat, vágyakat, emlékeket ébresztenek. A jó parfüm fegyver, mesél rólunk, magával ragad, érzelmeket közvetít, a bőr aromájával harmonizálva teszi felejthetetlenné vagy éppen erotikussá az illatunkat, de tudat alatt egy kapcsolat sorsát is eldöntheti.

Egy kis érdekesség, hogy a parfüm szó a per fumum, azaz a füstön át kifejezésből alakult ki az ókorban, amikor még a tömjén, illatos gyökerek és gyanta égetésével tisztelegtek az istenek előtt. Illatszereket előszeretettel használtak már az ókori görögök, rómaiak, perzsák, egyiptomiak és az ázsiai népek is – ezek elsősorban kenőcsök és olajok voltak, amelyeket a férfiak és a nők is tisztálkodás után kentek magukra. Ezen felbuzdulva az Avon 3 féle illattal, 2 női és egy férfi változattal kedveskedik azoknak, akik nyitottak az új, izgalmas kalandokra. Az egyik női változat akár egy szenvedélyes ölelés, úgy csábítja el érzékeinket, és ébreszt bennünk különleges érzéseket. A rózsaszín grépfrút és a szamócalevél sziporkázó illatjegyeivel, melyek az ellenállhatatlan indiai jázminnal egyesülnek, hogy aztán az étcsokoládé érzékisége koronázza meg ezt a feledhetetlen illatot.

A szettben megtalálható a parfüm, egy miniparfüm, és egy testápoló. Ez az Avon Attraction Rush. A Sensations For Her gyümölcsös-virágos-orientális kategóriában prezentál elképesztő varázslatot, illetve elbűvölő szilva, arab jázmin, bőr illatjegy jellemzi. Az Avon Attraction Sensation for Him parfüm  páfrányos-orientális illatélményt nyújt, a fekete bors és a zöld növények kombinációjával. Utóbbi 2 terméket egy szettben lehet megvásárolni, így válik teljessé a nő és a férfi tökéletes párosa.

Vélemény, hozzászólás?