Blog

Sose add fel!

Édesapám egyik sokat hangoztatott mondása volt, miszerint az ember sosem veszítse el hitét és bizalmát az iránt, hogy amit bizony kitűz célként, azt meg is tudja valósítani, vagyis sose adjuk fel! Számtalanszor hallottam tőle ezt a felkiáltást egy-egy lehetetlennek tűnő munka sikere, sportteljesítmény váratlan javulása, nyereség, vagy épp bármilyen kerti munka területét illetően. Tényleg sosem adja fel! És ami számomra már gyerekként is nagyon látványos volt, hogy nem erőből dolgozik. Azt szoktam látni, hogy a hasonló szemléletű emberek tényleg nem adják fel, de bizony nagyon erőből cselekszenek, ami véleményem szerint szintén nem jó. Ilyen szellemiségben nevelkedve egy-egy akadály, megoldhatatlannak tűnő dolog előtt az embernek beugrik ez a mondat és a kép, ahogyan ő tényleg sosem, egyetlen helyzetben sem vesztette el a reményt vagy adta fel a munkát.

Egy olyan cégnél dolgozom jelenleg, ahol marketing tevékenységet végzünk. Reklámok és különböző rendezvények lebonyolítását vállaljuk a kezdeti munkálatoktól a végéig. Természetesen egy ilyen munkakör esetén az ember tudja jól, hogy nagyon sok váratlan esemény vagy nehezen megoldható feladat fog szembe jönni vele. Én is fel voltam erre készülve, és elég sokáig sikerült a bizonyos sokat hallott mondat felemlegetése nélkül vennem az akadályokat. A múlt héten azonban megtört a csend, mert egész egyszerűen kilátástalannak tűnt az, hogy én szolgáltatót találjak arra, hogy közel négyszáz darab pólót elkészítsenek számomra a gépi hímzés technikájával.

Egyáltalán nem voltunk elcsúszva a szervezéssel, és azt mondhatom, minden éppen időben elkészült a rendezvény előkészületeit tekintve, ám egészen egyszerűen mindenki megdöbbent a nagy darabszám hallatán, és nem igazán vállalták a legyártást. Arra is gondoltam már végső elkeseredésemben, hogy több szolgáltató bevonásával oldom meg a feladatot, de nem volt biztosítva, hogy egyforma lesz a végeredmény, így ezt nem választhattam. Végül hála a jó égnek rátaláltam a hímezd.hu csapatára, akik mosolyogva és nagyon kedvesen, rövid idő alatt, gyönyörű minőségben leszállították számomra a rendezvény fő ajándékát, a hímzett pólókat. Hatalmas pánkban voltam már, mikor a google oltárán keresgélve rájuk bukkantam, és félve bár, de felhívtam őket, hiszen sosem adhatom fel. Hála a jó égnek sikerrel is jártam. Biztosan lesz még sok közös munkánk.

Vélemény, hozzászólás?