Blog

Az első kiszervezésre váró feladat

Amikor én eldöntöttem, hogy elegem van a kötöttségekből, és abból, hogyan a főnökeim hozzáállnak a munkához és azzal kapcsolatban is a minőségi munkához, és saját vállalkozást alapítok, akkor tudtam, hogy bár rengeteg tudásom van az építőipar területét tekintve, és szinte mindent meg tudok már csinálni, illetve csapatvezetőként dolgozom már öt éve, de egy vállalkozást elindítani és vezetni sem könnyű feladat, szóval vért és verítéket kíván majd, ha én a saját lábamra akarok állni. Beszéltem erről a feleségemmel és abban maradtunk, hogy ő is és én is új utakat próbálunk ki, ott hagyjuk az akkori munkahelyünket és együtt alapítunk egy építőipari vállalkozást.

A feleségem közgazdászként jobban tisztában volt vele, hogy milyen nehéz feladatok várnak ránk a papírmunkát tekintve a legelején, én viszont azt tudtam, hogy ő ezeket nagyon ügyesen meg is fogja tudni oldani, nekem pedig a szakmai részével kell foglalkoznom, egy nagyon jó és erős csapat összeállításán és egy nagyon jó munkavédelmi szolgáltatást nyújtó külső partner felkeresésén. Mert tudtam, hogy az lesz az első feladat amit ki kell szerveznem egy külső, tökéletes munkát végző partner részére. Én és a munkavédelmi ismeretek ugyanis nem annyira állunk jó viszonyban. Tudom hogy muszáj megcsinálni ezeket a feladatokat is, de ha én azt az időt és energiát amit erre kellene fektetnem másra fordítom, mondjuk munkaszerzésre és hasonlók, akkor sokkal nagyobb eredménye lesz a dolognak, és még csak attól sem kell majd tartanunk hogy egy esetleges ellenőrzés során bírságot vagy büntetést kapunk.

Ezeket a munkavédelmi feladatokat azóta is az activesafety csapata látja el számunkra, akikkel nagyon meg vagyunk elégedve, hiszen minden terhet levesznek a vállunkról, nagyon könnyű velük együtt dolgozni, és hihetetlen hatékony, valódi védelmet biztosító munkavédelmi rendszert építettek ki számunkra, így nyugodtak lehetünk afelől, hogy ha elő is fog fordulni bármilyen probléma, gyorsan és hatékonyan meg is fogják tudni oldani a beosztottak, hiszen mindenki tökéletes munkavédelmi oktatásban részesült és tudja, hogy baj esetén mi a feladata. Mindenkinek csak javasolni tudom a munkavédelmi feladatok ilyen megoldását.

Vélemény, hozzászólás?