Blog

A legjobbkor jött

Én nem igazán vagyok az a típusú ember, aki az első újabb szériánál mondjuk azonnal lecseréli a telefonját, csak mert egy generációval vagy típussal újabb lenne. Hozzám nőnek ezek a kis eszközök és ha egyszer megtanulom őket megfelelően kezelni, akkor én legszívesebben életem végéig használnám őket, de hát sajnos ezt nyilván nem tehetem, mert elavulnak és egy idő után már a frissítések sem élnek rajta. Nekem pedig nagyon fontos a munkámhoz, hogy mindig elérhető legyek és tudjanak velem kommunikálni az ügyfelek. Éppen ezért, hogy azért valamennyire könnyítsek ezeken a nehézségeken az életemben, az apple termékeket használom. Az iphone-om ugyanis szinte mindig apró változtatásokat kivéve ugyanúgy működött mint az előző, ami nekem maximálisan meg is felelt.

Éppen most, amikor lecserélni kívánom a régebbi telefonomat pedig jött egy csoda velem szemben. Én ugyanis nem igazán szeretek használt telefonnal kereskedő embertől új telefont beszerezni, használtat pedig végképp nem, mert nem igazán bízok bennük és nem is igazán dolgoznak jó árakon. És valami csoda folytán ráleletem az almabazar.hu oldalra, ahol használt iphone felvásárlás keretein belül beveszik az én régi telefonomat, és mivel tíz éve már szervíz szolgáltatással foglalatoskodnak, és értenek minden részletéhez ezeknek a telefonoknak, felújítják ha szükséges, és egy boldog új gazdát keresnek neki, nekem pedig nagyon jó áron segítenek új telefont beszerezni.

Persze úgy is be tudtam volna adni a készülékemet, hogy eladják, hogy nem náluk szerzem be az új készüléket, ami számomra teljesen meglepő volt, mert én még ilyet nem is hallottam, de annyira kedvesek és szakmailag felkészültek voltak, és minden addigi tudásom alapján a legjobb árat mondták az új telefonra, hogy bizony én nem mentem sehova, és abban is biztos vagyok, hogy a legközelebbi alkalommal is az ő segítségüket fogom kérni, mert hatalmas nyugalmat teremtenek számomra. Nem kell félnem, hogy átvernek a piacon és ez nekem hihetetlen öröm. Megbízhatók és nagyon profik, mindenkinek csak ajánlani tudom őket.

Vélemény, hozzászólás?