Blog

A tökéletes eszköz egy emelkedett iroda hangulatához

Az emberek számára nagy átlagban elég fontos szerepet játszik a karrier. Hát én elmondhatom, hogy nem igazán tartozok ebbe a csoportba. Mióta az eszem tudom tanultam, rendesen, de sosem azért, hogy egyszer nagy karrierutat tudjak magam mögött, vagy hogy egy nagy cég vezetője legyek, hanem mert arra tanítottak a szüleim, hogy tanulni kell, illetve hát mindig érdekelt valami a tantárgyakban, szerencsére mindig más-más, így könnyű volt nagyjából mindig jól szerepelni az iskolában.

Nem volt azonban távoli mozgatórugó, egy jövőkép, egy vágyott állás, pozíció, mint sok más embernél. Engem, ha megkérdeztek, hol szeretnék lenni öt év múlva, elmondtam, de nagyjából semmi sem úgy alakult, mint bármelyik válaszomban is volt. Nincs még család, se gyerek. Kutya sincs mert kutya kertes házba való, én pedig jelenleg az ötödiken lakom. Nem volt a válaszban azonban sosem irodavezetői pozíció, a valóságban pedig pontosan három hónapja töltöttem be ezt az állást. Kicsit furcsa és egyben vicces is az élet, de komolyabban sosem vettem ezeket, tehát miért ne alakulhatna máshogyan, mint én azt valaha is gondolhattam volna.

Három hónapja tehát elkezdtem egy teljesen új világban az éltem, mert egy ügyvédi iroda irodavezetője lettem. Teljesen más pozícióra jelentkeztem, de felajánlották a vezetőit, és le sem tudtam őket beszélni róla. Én pedig egy dologra mindig figyelek a jelekre. Így történt ekkor is, elfogadtam az állást, hogy bármit kelljen is megtanulnom belőle, megteszem, ami tőlem telik. Nem zökkenőmentesek a napok, de jól érzem magam itt. Az első nagyobb feladatom az volt, hogy szerezzek be valamit, ami feldobja kicsit az irodát. A látképet és a hangulatot egyaránt. De nyilván az is nagyon fontos, hogy illeszkedjen az ügyvédi jelleghez. Meg is találtam ehhez a tökéletes eszközt elég gyorsan. Mi más lehetne ebben segítségemre, mint egy-két tökéletes minőségű vászonkép.  Egyszerűen kedvesebbé és barátságosabbá varázsolta mindkét kiválasztott kép az irodát, anélkül, hogy a tekintélyéből vesztett volna. Tökéletes választás lett mindkét remekmű, mindamellett, hogy igazán profi és precíz kivitelezés is.

Vélemény, hozzászólás?