Blog

Napozz megfelelő védelemmel

Javában benne vagyunk a nyárban, így valószínűleg kevesen vannak, akik megúszták idén a lepirulást, vagy az óvatlan formájú leégést, ami során az egész test, de főként a váll, a hát és az arc vörösen izzik egy-két napig, majd lassabb vagy gyorsabb lefolyásban őrült módon hámlani kezd. Nincs olyan ember, aki élvezné ezt a leginkább fájdalmas állapotot.

Pedig minden egyes nyári szezon beköszöntével több fronton is figyelmeztetik az embereket, hogy vigyázzanak jobban a bőrükre, ne menjenek a napra tizenegy és három óra között, ha tehetik, ha pedig mégis a napon kell aszalódni, mindezt, fehér hosszú ujjú ingben és kalapban vagy kendőben tegyék, naptejjel ellátva a kevésbé eltakart pontokat. Nagyon sokan ráadásul a természetes barnulást preferálják és egész nyáron a napbarnított bőrre gyúrnak.

Mégis a legjobb az lesz, ha a bőr védelmében a pipereshop.hu-n beszerezzük a legideálisabb, különböző bőrtípusoknak megfelelő faktorú naptejet és napozás utáni krémeket, ha tényleg jól és hatásosan szeretnénk barnulni. A krémek a védelem mellett táplálják is a bőrt, tehát a testápolásra sem lesz gondunk, ha naptejjel kenjük magunkat. A haj védelmében nem csak kalapot és kendőt lehet viselni, hanem napvédő krémmel is lehet kezelni a tincseket, hogy ne sérüljenek, ha nap éri őket.

Aki szereti, hogy nyáron a hajszíne kiszőkül, természetesen örül a napfénynek, ez ugyanis a legtermészetesebb módja a haj világosításának, de emellett is érdemes figyelni a megfelelő utólagos ápolásra egy-egy kiadós szőkülős strandolás után. Csak óvatosan azokkal az UV sugarakkal!

Vélemény, hozzászólás?