Blog

Gazdaságom új segítsége

Egy kis családi gazdaság nem igazán nagy reményekkel indul neki a nagy útnak, szinte mindig hatalmas kétségek és hihetetlen sok veszély övezi az útján az ilyen családi kisebb gazdaságokat. Persze én már az utunk elején tudtam, hogy igazság szerint hogy ha jól csináljuk a feladatunkat és folyamatos terveket készítünk, a zöldség és gyümölcs állományunk szépen alakul, akkor rövid időn belül hatalmasat tudunk fejlődni, mert iszonyatosan nagy hiány van a környéken a minőségi és vegyszer mentes, bio zöldség és gyümölcs kínálatból. Persze ez mindaddig csak terv marad az ember életében, amíg nem kezdi el a munkát és nem kezd el rohamosan fejlődni a gazdaság és a termelés.

Ma már azt mondhatjuk, hogy iszonyatosan nagyot fejlődtünk három év alatt, hiszen nem csak azt mondhatjuk el, hogy az általunk megtermelt zöldség és gyümölcs állomány majdnem megnégyszereződött, hanem egyben azt is, hogy új alkalmazottak és segítőtársak kezdtek el velünk dolgozni és egyben a gépesítés is megkezdődött. Nem volt könnyű ehhez megfelelő partnert találni, hiszen az eke és a tárcsa beszerzése is komoly feladatot támasztott elénk, de azt mondhatom, hogy az Umwelt Kft. személyében tökéletes segítőtársra találtunk mindkét gép esetében. Most már elmondhatom én is, hogy sokkal könnyebben és sokkal gyorsabban tudok haladni a saját gazdaságomon belül, hiszen ezek a gépek ugyanazt a minőségű munkát töredék idő alatt teszik lehetővé a földmunkákat illetően.

Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy ha gréder, eke vagy tárcsa beszerzésében gondolkodik, akkor mindenképpen az umwelt kft. csapatát keressék föl, mert ők nem csak gyors beszerzést és jó árakat biztosítanak a partnereik felé, hanem bizony aranyat érő tanácsokkal látják el a vásárlókat, aminek segítségével sokkal de sokkal könnyebb a választás az eszközök között. Felbecsülhetetlen a munkájuk azt gondolom, legalábbis nekünk iszonyatosan sokat segítettek.

Vélemény, hozzászólás?