Blog

Egy jó barátom ajánlásával

Az ember manapság, ha bármelyik elektronikai dolga megsérül vagy tönkre megy hajlamos azonnal hatalmas kétségbe esni. Én se vagyok ezzel máshogy, mert mint minden nőnek, nekem is az egyetlen megoldásom bármire, hogy kikapcsolom és vissza kapcsolom a készüléket, remélve, hogy elmúlik a probléma és tökéletesen fog működni. Persze ez lehetetlen akkor, ha mondjuk leejtem a telefonom és teljesen összetörik a kijelző, pókhálósra, úgy, hogy már el sem lehet olvasni hogy mit szeretne mutatni szegény. Legutóbb pedig így jártam.

Hatalmas kétségbeeséssel, hiszen én egyetlen szervizt sem ismerek, nem hogy jó szervízt a környéken, felkerestem az egyik nagyon jó barátomat, hiszen ő nagyon jártas ezekben a dolgokban. Építkezéseken dolgozik, és tudom, hogy már sajnos nem egyszer törte meg a kijelzőjét munka közben, és azt hiszem azt mesélte, hogy harmadjára megtalálta az ország legjobb csapatát. Hát most nekem is szükségem lenne erre a csapatra. Felkerestem és megkértem, hogy adja már meg az általa legjobbnak vélt iphone szerviz csapat elérhetőségét, mert sajnos teljesen használhatatlan a telefonom. Ő meg is adta az iszereles elérhetőségét, és szinte azonnal fel is kerestem őket.

Hát mit mondjak, nem kellett csalódnom. Nagyon kedvesen fogadtak, minden kérdésemre válaszoltak és hihetetlen gyors határidővel vállalták a telefonom megjavítását, kicserélték a kijelzőt, ráadásul nagyon jó áron is. A telefonom olyan, mint új korában. Nem látszik rajta semmi. Teljesen tökéletesen működik. Szóval most már az én kedvenc szerviz csapatom is, akiket én is csak ajánlani tudok bárki számára, aki segítségre szorul iphone szervizeléssel kapcsolatosan. Biztos vagyok benne, hogy aki felkeresi őket maradéktalan elégedett lesz, a készüléke pedig jobb, mint újkorában.

Vélemény, hozzászólás?