Blog

Az új munkahelyem első sikere

Az új munkahelyemen meglepően gyorsan és jól ment a beilleszkedés, ami számomra nagy feladatot szokott jelenteni, így nagyon örültem, hogy életemben először most végre nem szenvedésként élem meg a munkahelyváltást, hanem már azt mondhatom, hogy tényleg élvezem, és úgy érzem, hogy napról napra jobban és sikeresebben tudok beépülni egy már évek óta együtt dolgozó és összeszokott csapatba. Persze ehhez ők is kellenek, amit már többször meg is köszöntem nekik, mert hihetetlen sokat segítenek ebben is, nem csak a munkában és betanulásban. A marketing terület mindig érdekes, főleg egy nagyvállalatnál, így tényleg azt tudom mondani, hogy egy pillanatra sem unatkozok, mert rengeteg új dolgot kell megtanulnom.

Nemrég megkaptam életem első saját feladatát is itt, hiszen egy elkészült webshophoz kell megfelelő minőségű képeket készíttetnünk valakivel, aki igazán érti a dolgát, és nem csak szép, de azért élethű képeket is készít számunkra, ami megfelelően mutatja a felhasznált anyagokat, a színt, a csillogást és minden egyebet a leendő vásárló számára, aki ez alapján remélhetően maximális biztonsággal fog a vásárlás mellett dönteni, és akkor sem lesz csalódott, amikor kézhez kapja a terméket, hiszen egyértelműen ugyanolyan lesz, mint amit megrendelés közben a képen látott.

Persze nem könnyű manapság a reklámfotózás területén megfelelő embert vagy csapatot találni, de nekem ebben hatalmas mázlim volt, hiszen jól ismerem a szikyfoto munkáját, az előző munkahelyemen többször dolgoztunk már együtt, és mindig nagyon elégedett voltam a minőséggel és a képpel is, így maximális biztonsággal készítettem róla egy bemutatkozó anyagot és a vezetőség azonnal el is fogadta azt. Kicsi, de fontos feladatot kaptam, amit nagyon szépen és gyorsan sikerült megoldanom, és ennek igazán örülök, akkor is, ha hatalmas előny volt, hogy már voltak korábbi ismereteim, tapasztalataim és egy pillanatig sem kellett a piacon keresgélnem. Remélem a jövőben is legalább ennyire jól haladok majd.

Vélemény, hozzászólás?