Blog

A nagypapám meglepetés ajándéka

Én igazság szerint elég furcsán érzem magam ha ajándékozásról van szó, mert bár nagyon szeretek ajándékot adni, sokkalta jobban mint kapni, de elég nehezen tudom eldönteni sokszor, hogy ki minek örülne. Általában igyekszem saját kézzel készíteni ajándékokat ha csak egy mód van rá, és azok tényleg mindig nagyon jól is sikerülnek, de ha nincs ötletem vagy nincs időm megoldani az egyedi ajándék elkészítését, nagy bajban tudok lenni. A legnehezebb esetek persze mindig a nagyszülők, a gyerekeknek ugyanis mindig találok valami testhez álló játékot, a szüleimnek és az ő korosztályuknak pedig egy-egy ékszer vagy szép kiegészítő a munkába mindig jól jön, de hát a nagyszülők számára mindig nagyon nehezen tudom eldönteni, hogy ha nem saját készítésű ajándékot kapnak, akkor vajon minek örülnének és mi lenne használhatóság szempontjából is a legmegfelelőbb választás.

Legutóbb például a nagypapám szülinapja közeledett, és végső elkeseredésemben a leakcioztuk.hu oldalát böngésztem, ahonnan számtalan esetben tudtam már erőt meríteni és ötleteket szerezni, de valahogy most mégsem jött annyira a lehetőség és az ihlet. Aztán este, ahogy beszélgettem a nagyimmal és hallottam, hogy a nagypapám nagyon morcos, megkérdeztem mi a baj, és a nagyi elárulta, hogy elromlott a permetezője. Hát nekem sem kellett több, szinte azonnal fel is léptem a kedvenc oldalamra, és meg is találtam a tökéletes ajándékot a flinke akkus háti permetező személyében.

Amikor meglátta a nagypapám majd kiugrott a bőréből. A nagymamám is csak mosolygott. Elmondták, hogy nem is gondolták, hogy ez bármelyikünknek is eszébe fog jutni és már azon gondolkodtak, hogy honnan tudnának rendelni egyet, mivel ugye a vírus miatt tényleg szigorúan veszik és szinte sehova sem mennek. Vásárolni is mi vásárolunk nekik. De így legalább megoldódott a dolog, mert ajándékba kapta, és már másnap végig is járta vele a kertet, nehogy bármelyik csemetének vagy fának baja essék. Imádok örömet okozni, és nagyon jól jött ez a probléma, hiszen így tökéletes ajándékot tudtam nekik adni, aminek tényleg nagyon örültek és használt is vették.

Vélemény, hozzászólás?