Blog

Határtalan keresgélés, tökéletes választás

Én nem tudom, hogy ki hogy van azzal, hogy ha kivitelezőt kell keresnie, főleg a saját életét tekintve, akkor bizony nem elégszik meg a jóval, hanem csakis a legjobbakat szeretné kiválasztani. Persze ehhez ma már az internet hihetetlen jó lehetőséget ad, hiszen akár egy kifejezésre több oldalnyi találatot tud számunkra kilistázni mondjuk a google keresője, azonban az ezek közül való választásban már magára marad az ember, legalábbis én a google értékelések egy részében biztosan nem tudok sajnos bízni. Lehet hogy ez az én fóbiám csak de nem gondolom, hogy azok az értékelések mind egytől egyig valódi vevőktől származnának, legalábbis nagyon félre lehet velük és a hatásukkal vezetni az ügyfeleket az biztos. Én tehát ezeket sosem bízom a véletlenre, általában mindig ajánlások útján indulok el, felkeresem az ajánlott kivitelező csapat weboldalát és azok alapján már meg tudom hozni a döntésemet amit ott találok. Természetesen az ár is egy erős érzékenyítő tényező, de ezt gondolom senkinek sem kell mondani.

Abban viszont kicsit magamra maradtam, hogy hol van profi klíma szerelés budapest környékén. Érdeklődtem ugyanis rengeteg ismerősömnél, de sajnos szinte mindegyik klíma nélkül élt, mert többüknek problémája volt már a unkahelyen is a klíma berendezés működésével. Az egyik nagyon jó barátom például minden egyes nyáron legalább egyszer orvoshoz kell hogy menjen az ízületei miatt, mert a hideg levegő miatt teljesen begyulladnak neki. Nekem sosem volt ezzel problémám, de szöget ütött a fejembe, hogy a gyerekeim számára fontos a jó tervezés is, ezért ennek mentén indultam tovább. Olyan barátokat kezdtem el keresni, akik érzékenyek a klíma használatra, és be van nekik szerelve otthonra úgy, hogy csak az előnyeit élvezik, nincs számukra hátrányos érzet.

Hosszas keresgélés után találtam csak olyan ismerőst, aki a fenti feltételeknek megfelelt, de nem okozott számomra problémát és csalódást sem, hiszen így rátaláltam ajánlásképp a djgepeszet csapatára, akik azóta már számunkra is tökéletes klíma rendszer telepítés feladatát oldották meg. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket. Biztos vagyok benne, hogy csakúgy mint mi, bárki maximálisan elégedett lesz ennek a kis csapatnak a munkájával.

Vélemény, hozzászólás?