Blog

Férfiügy: barber shop vagy szépségszalon?

Kedves szépülni vágyó férfiak! Nem ciki szépségszalonba járni! Egyre több magára adó férfit lehet látni az utcán és ez nagyszerű dolog, de a tökéletes frizurán és a frissen, formára nyírt és ápolt szakállakon kívül még rengeteg lehetőség jár nektek is, ugyanúgy, mint a nőknek.

Budapest tele van barber shopokkal, de sajnos nem mindegyikben van meg az összes szolgáltatás, amire szükségetek lenne. Tegyük fel, hogy a szakáll és hajigazítás a borbélyra bízzuk, aki összehangolja a fejen megtalálható szőrzeteket a kellemes összhatás érdekében. De mit is találtok még a szépségszalonokban, amikkel ti is bátran élhettek? Lássuk a legalapvetőbb szolgáltatásokat:

Ha szép, izmos, barna felsőtesteteket szőr nélkül szeretitek látni, egy gyantázásra benevezhettek, hiszen a módszer abszolút befutó a borotválással szemben. Az ápolt kezek és lábak mindenkinek fontosak, így a legnagyobb természetességgel járhattok manikűrre, pedikűrre is.

Az arcbőr szépsége és egészsége is unisex dolog, nem csak a nőknek lehet problémás az arcbőrük. Kamaszkorúaknak kifejezetten ajánlott mihamarabb felkeresni egy jó kozmetikust, aki kezelésbe veszi az arcot, így a fürdőszobatükör előtti kétségbeesett arcpiszkálás helyett valódi szakértelem várja a nehezen kezelhető tiniarcokat.

A szépség belülről fakad, de az ehhez társuló igényesség azt tükrözi, hogy szeretjük, és becsüljük annyira magunkat, hogy egészséges szinten foglalkozunk külsőnkkel,  megajándékozva ezzel magunkat, partnerünket és végső soron környezetünket is, legyünk, akár nők, akár férfiak.

Vélemény, hozzászólás?