Blog

A legprofibb segítség a falfestéshez

Amikor a férjem azzal állított haza, hogy a nemsokára érkező gyermekünk babaszobáját nem egy szakember segítségével akarja felújítani és megszépíteni, hanem bizony ő maga szeretné elvégezni a teljeskörű felújítást egyszerre örültem és egyszerre rémültem meg. Nem gondoltam egy percig sem hogy ne lenne meg hozzá a kellő akarata vagy ne tudná megtanulni hogyan is kell egy teljeskörű falfestés feladatait megoldani, azonban féltettem attól, hogy kudarcba fullad a terve, mert nem lesz elég ideje vagy energiája megcsinálni minden feladatot ami ahhoz kell, hogy valóban tökéletes és hosszú távon is szép eredmény születhessen.

Persze amikor meghallottam, hogy a fabrikshop.hu oldaláról meg szeretne rendelni egy falcsiszoló zsiráf nevű eszközt, amivel sokkal kevesebb idő alatt és sokkal gyorsabban tudja majd megoldani a falcsiszolás feladatait egyből tudtam, hogy nem egy légből kapott tervvel állt elém az én drága férjem, hanem már régóta érlelgeti magában ezt a gondolatot és már nem hogy utána nézett a dolgoknak, hogy mire van szükség a falfestés megoldásához, hanem bizony rengeteg videót meg is nézett ehhez, és már pontosan tudja fejben hogy mit hogyan kell csinálni és milyen alapanyagokat éri meg venni és mire hogyan éri meg felkészülni akár tudásban, akár pedig eszközök tekintetében.

Így történt aztán, hogy a szakember helyett a férjem oldotta meg a gyerekszoba felújítását, és ráadásul nem is akármilyen eredménnyel. Több színnel, valóban gyönyörű eredményt ér el, a zsiráf csiszoló pedig hihetetlen segítséget nyújtott számára, így kellő gyorsasággal is haladt a feladattal. Nagyon büszke vagyok rá, és most már biztos vagyok benne, hogy ha bámelyik szobát vagy helységet kell itthon festeni, azt csakis ő fogja csinálni. Ért hozzá, tudja hogyan kell, és a kellő szerszámokat is beszerezte. Ráadásul láttam rajta azt a fajta büszkeséget, ami miatt akár ötször ennyi fáradtságot is megért volna ez a feladat.

Vélemény, hozzászólás?